04 de febrer 2006

Roma, città eterna!

Per fi van arribar els dies 26, 27, 28 i 29 de gener i ens en vam anar a Roma. Era el regal de la Menu, perquè n'ha fet quaranta. Ens ha agradat moltíssim poder estar tots quatre junts sense no haver de fer deures, ni llevar-se d'hora, ni córrer perquè no se'ns escapi el tren o per arribar puntuals a les activitats extraescolars... Què millor per trencar la rutina engolidora que marxar lluny de Sabadell. Poder demanar vacances per un dia i fugir uns quants centenars de quilòmetres.

I Roma... Oh Roma! Des del Piccolo di Piazza de Spagna, unes bones passejades. A cada racó una porció de la nostra història com a civilització occidental. Des del munt de vestigis romans fins a la immensitat compungidora del Vaticà, sense oblidar els gelats ni les inesborrables escenes de les pel·lícules de Fellini, de Mastroianni... A la città eterna, tot tenia el seu sentit: les pedres, els monuments, la gent sofisticada i acollidora alhora, els colors, la decadència com a ciutat...

Tot, absolutament tot, ha fet que el viatge hagi resultat una experiència magnífica (Vueling, molt bé; l'hotel; els circuits planejats per a cada dia...). Tant... que repetirem cada viatges amb aquest format; així hem quedat, pel cap baix un cop l'any (si podem, és clar ;-).

Bookmark and Share