27 de gener 2008

Graellsbloc a les Jornades Catosfera de Granollers!

Quina sorpresa més gran... Érem a casa, ahir al vespre, esperant veure pel TeleNotícies alguna informació sobre les Jornades de reflexió sobre blocs i web 2.0, que van començar divendres, van continuar ahir dissabte i acaben avui diumenge al migdia. Seguim amb interès el que s'hi esdevé perquè, per un seguit d'ocupacions, no ens hi vam poder inscriure. I, quan finalment apareix la notícia, de sobte, veiem imprès damunt un mural la pàgina d'inici del nostre bloc, el de la família Graells i Roca, al costa d'ínclits blocaires com Saül Gordillo, Marc Vidal, etc.

El reportatge va continuar i durant uns quants segons, després de l'entrevista amb en Saül, van projectar, aquest cop en una pantalla, des del navegador, tota la pàgina d'inici d'aquest bloc. ¡Veieu com va de debò això que som els internautes els qui generem cada cop més bona part de les notícies actuals! Aquesta nova dimensió de la nostra personalitat digital, a més de la física i la jurídica, va assolint més rellevància. Anem inexorablement cap una societat on, com diu Genís Roca, per ser competitius haurem de tenir ben construïdes les nostres identitats digitals en espais, eines i serveis de l'entorn web 2.0.

Més tard vam conèixer que hi va haver polèmica (bloc de Saül Gordillo i de Vicent Partal) pel blocaire de partit polític que apareix en el reportatge, ja que els altres dos que van participar en la taula a les Jornades eren blocaires reconeguts. Per la nostra part, ens queixarem perquè en el vídeo que hi ha al web de TV3 i del 3cat24 no hi apareix el nostre bloc al tros final (com sí recollia la notícia inicial) :-P


Vegem els vídeos de les Jornades
Notícia a Vilaweb


TeleNotícies vespre:





Bookmark and Share

4 comentaris:

Anònim ha dit...

quina il·lu! ja hem vist la notícia sobre el vostre bloc... si que hi teniu bona mà amb aquests de tv3 :-D

nur ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
nur ha dit...

Caram, família graells, teniu una gran repercussió mediàtica, eh? El número tres de Catalunya: Marc Vidal, Saül Gordillo i el Graellsbloc.

Enhorabona i felicitats pel canvi de disseny: esteu genials a la foto!

Família Graells i Roca ha dit...

Hola Nur! Gràcies pel compliment, però devia ser que buscaven un bloc col·lectiu, familiar. I aquí van trobar un bloc a quatre mans, on tota la família intentem expressar-nos-hi.

Oi que sí que estem bé a la foto? És obra de l'Enric, polifacètic ell... eh Enric?