13 de gener 2007

La Unió de Bàsquet Sabadell canvia l'entrenador

Es veia a venir. La directiva de l'Imaje Sabadell Gapsa va destituir aquesta mateixa setmana l'entrenador Chema Solsona.

Després de més de tres temporades al capdavant de l'equip, diumenge passat ell mateix va posar el càrrec a disposició de la directiva després de la derrota de la Unió davant el CAI Huesca (Màgia Huesca) al Pavelló de Sol i Padrís. I el mal s'arrossega des de començament de temporada, amb
una desencertada política de fitxatges, principalment pel que fa als estrangers. Sense ànims de voler ofendre a ningú, només cal veure el desencaix del darrer pívot 'Mit' Montgomery, per posar un exemple; això que és el que més temps ha estat a l'equip després de diferents proves. I, en canvi, s'han desestimat fitxatges que han triomfat en altres equips.

El substitueix Miquel Domingo, a qui desitgem tota mena d'èxits. Encara que també ens agradaria que es fitxés algun jugador més.

Des d'aquí volem testimoniar el nostre afecte per Solsona pel que ha aconseguit al llarg d'aquests darrers anys: ascens a la Lliga LEB-2, Copa, liderat durant vuit jornades, promoció d'ascens...

Clicant al damunt de la imatge a la dreta, podem llegir l'entrevista amb Chema Solsona al Diari de Sabadell 13.01.2007

Bookmark and Share