05 de desembre 2007

Jornada del programa Compartim, de gestió del coneixement al Departament de Justícia

Finalment, avui ha tingut lloc la II Jornada de Bones Pràctiques i Gestió del Coneixement del Departament de Justícia, a la sala d'actes del Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada. Ha estat un matí intens, posant en comú l'experiència capdavantera de Justícia en aquesta matèria.


Ben aviat hi haurà més notícies al web, a més de a la plataforma e-Catalunya, amb tots els materials que s'han gestat en la Jornada.La Jornada ha estat, com hem valorat immediatament després en una reunió a la tarda, molt reeixida i una mica maratoniana. Però també creiem que els continguts aportats han estat molt substantius, la qual cosa demostra que, probablement, havíem de passar per aquest format per arribar en un punt, l'actual, on ens proposem que el format de la pròxima jornada el construirem entre tots. Amb una durada més curta, tindrà una part no superior al 50% per als continguts, però l'altra part serà íntegra per al debat i per tractar-la com la gent decideixi. És a dir, un format més d'acord amb el que estem tractant: el concepte 2.0.
En fi, una jornada de consolidació, perquè s'han aportat ja els productes elaborats col·laborativament per les comunitats de pràctica, alhora que carregada d'emoció perquè la gent que érem allà, procedents de diverses institucions, estàvem manifestant la nostra disposició a canviar l'Administració.


Bookmark and Share