28 de febrer 2008

Aprofitar Google al màxim (2). Gmail i Google Apps

El correu web (webmail) és un recurs molt apte per a les persones que hem d'accedir des de llocs diferents al nostre correu electrònic. En el cas de Gmail (webmail de Google) en podem treure molt profit: ofereix 6 GB d'emmagatzematge i serveix com a entrada al munt de serveis que ofereix Google. Des de Gmail podem configurar fins i tot el nostre telèfon mòbil per poder-hi llegir el correu, si tenim accés a Internet.

Des de l'apartat 'Comptes' podem afegir una o més adreces de correu i usar-les a través de Gmail per respondre els missatges. També podem utilitzar Gmail per als correus que ens arribin a altres comptes (fins a 5 comptes que siguin compatibles amb aquest accés POP).

Més informació al Ciberpaís de 28.02.2008



A més, com tots els programes de correu, ens deixa gestionar els nostres contactes des de Gmail, amb l'avantatge que els tindrem accessibles des d'Internet. Podem importar els contactes que tinguem a Outlook, Hotmail Live, Yahoo!, Orkut...

Més informació al Ciberpaís de 20.03.2008


Bookmark and Share

5 comentaris:

Alberto ha dit...

Completament d'acord que google, funciona molt bé, fàcil i no cal tenir restriccións en quan d'una màquina concreta, ho poden fer servir independent en qualsevol maquinari connectat a la xarxa, tenim tots els correus sempre a mà i, també un xat molt util.

Família Graells i Roca ha dit...

Sí, Alberto, per això insistim tant a la gent que el Gmail és molt còmode. Primer es veu diferent dels altres correus web, però quan t'hi acostumes compensa moltíssim.

Francesc ha dit...

També estic d'acord amb vosaltres. Fa força temps que sóc usuari de Gmail (de quan et calia invitació per accedir-hi) i realment les utilitats son moltes i de qualitat.

Per exemple, a la meva "altra vida" diferent a la d'empleat públic em dedico amb una altra colla de voluntaris i voluntàries a tirar endavant una petita ong.

Als nadals vam anar a la inauguració d'uns projectes de cooperació al Txad. I, que millor que un bloc per explicar-ho i el Picasa per penjar les fotos, no?

Si voleu tafanejar, ho trobareu aquí
Viitge al Txad

Salutacions per tothom i ànim amb el Gmail
02 març, 2008 11:05

Família Graells i Roca ha dit...

Francesc, l'exemple de bloc amb Blogger (per Gmail) sobre l'ONG que impulseu i la publicació d'imatges i materials dels projectes al Txad és interessantíssim. Una manera molt propera de conèixer aquesta altra teva dimensió.

Francesc/Montse ha dit...

Quan li trobes la utilitat al Gmail és increïble! Jo porto molt temps amb aquest correu (de fet a casa és l'únic que hem tingut) i al principi em semblava que no em seria còmode. A mi em resulta molt pràctic poder veure els correus al mòbil, sense necessitat d'una blackberry que no li treuria prou profit...