07 de febrer 2008

RSS: què són? Clar i català 4

Bookmark and Share

11 comentaris:

Unknown ha dit...

Perdoneu, però estava veient el documental subtitulat en català i de cop i volta m'ha desaparegut la traducció. Ho sento però no l'entenc. Em podeu dir si faig alguna cosa malament o és que no està traduït fins al final?
Gràcies

Família Graells i Roca ha dit...

potser no està traduït fins al final. És un projecte on la gent tradueix voluntàriament...

Ignasi Llorens ha dit...

Realment, jo creia que utilitzava la informàtica de forma intensiva, però veig que al cap i a la fi soc un principiant. Estic veient recursos increibles que permeten arribar a tenir acces o comunicació global gairebé complet... i segur que només estic començant a adonar-me de tot això!
Jo si que ho he llegit de dalt a baix sense problemes.
Potser ha de tornar a començar...

Anònim ha dit...

Coneixia una mica el tema del RSS com una mena de titulars avançats dels temes que ens poden interessar. Com altres aspectes d'internet crec que és fonamental explicar-ne les utilitats per a que no esdevinguin recursos poc aprofitables o innecessaris. Per a mi internet=recursos=utilitat.

Anònim ha dit...

una bona eina per a aprofitar millor totes les possibilitats de la xarxa.
gerard-felip c.

Anònim ha dit...

Hola a tots,
Es força interessant aquest recurs per estalviar-te entrar en pàgines que t'interessen cada dia i només esperar que t'avissin si hi ha novetats, almenys així entens jo que funciona el RSS.

Fins el dia 10,

A reveure

Guillem

Miquel Ruiz Rodríguez ha dit...

Bon dia, Jordi

No he pogut obrir correctament cap dels vídeos de la sèrie 'Clar i català'...potser per la connexió a la feina?

...el que si he pogut fer és crear-me un bloc (rudimentari, obviament...): http://blocmiquelruiz.blogspot.com/

Finalment he rebut autorització per assistir al curs...

Fins dilluns

Unknown ha dit...

M'interessa molt aquesta possibilitat perquè en el meu lloc de treball necessito estar al corrent de canvis en webs d'alguns departaments que puguin afectar la feina de la meva unitat, així que confio que sigui una eina útil.

Unknown ha dit...

M'ha agradat molt aquesta utilitat que ens permet estar informats al dia de temes que ens interessen, estalviant un recurs molt preuat i limitat: el nostre temps.

Anònim ha dit...

Per fi he entès (més o menys) en què consisteix exactament els RSS i la seva utilitat. Això em fa adonar de la importància que les webs disposin de la icona per poder oferir aquest servei. Jo m'ocupo del manteniment i gestió d'un lloc web i veig que no disposar d'aquest recurs ara per ara fa que el web quedi una mica desfasat.

laura

Unknown ha dit...

Hola a tots/es

Fantàstica eina aquesta de RSS. No tenia coneixement d'un recurs com aquest pero el trobo de molta utilitat especialment quan tens poc temps i vols seguir un blog sense perdre res.