17 de febrer 2008

Carnestoltes d'esplai a Serinyà: enigma, imaginació i alegria

Acabem de tornar d'un cap de setmana entranyable amb infants, monitors i pares de l'esplai La Teranyina. Ahir dissabte, a quarts d'onze del matí, ens vam trobar a la casa de colònies dels Refugis de Serinyà, a la comarca del Pla de l'Estany, on conviuran els 15 dies de colònies d'estiu al mes de juliol.

Què ens depararia el cap de setmana? De fet, el programa anunciava un cap de setmana intens. Es rumorejava que s'hi presentaria l'excel·lentíssima reina del Carnestoltes; per això, hi vam acudir tots amb la disfressa corresponent. El nostre grup ens vam disfressar de presos (un tema més recurrent per a alguns ;-). Després d'unes quantes proves socials amb grans i petits que causarien furor entre les més reputades empreses de coaching i MBA universitaris, vam arribar al moment estel·lar: quatre grups que vam competir davant d'un peculiar jurat que puntuava les actuacions. El resultat va ser un bon treball d'imaginació col·lectiva, que ens va fer passar una vetllada molt entretinguda.

Des d'aquí, un cop més, volem reiterar la joia per compartir estones i activitats amb els monitors i les monitores de La Teranyina i també agrair la magnífica feina que estan fent amb tots els infants. Seguiu així, no canvieu; sou uns cracs!!!



Bookmark and Share

13 comentaris:

Anònim ha dit...

Gràcies a vosaltres!

Pol

Família Graells i Roca ha dit...

Ostres, Pol, què ràpid. Si us hem deixat que us posàveu a jugar a futbol! Ara pujaré el vídeo de l'hora dels adéus...

Anònim ha dit...

Moltes Gràcies família! S'agraeix la vostra col·laboració i les vostres ganes i motivació. L'esplai el fem entre tots:)
Elisabet

Família Graells i Roca ha dit...

El fem entre tots, Elisabet, però vosaltres sou el pal de paller. Al dinar comentàvem amb els altres pares que sentim molta admiració per com sou i pel que feu. Tanta dedicació i sempre amb el somriure als llavis. Sou... especials!!!

Anònim ha dit...

Moltes Gràcies Família Graells-Roca!

Llegint aquest text només puc dir que TOTS els pares i mares que ho feu possible sou GENIALS!

La TERANYINA és una xarxa on tothom hi té una part FONAMENTAL!

GRÀCIES I ENDAVANT!

Marcel

Unknown ha dit...

Hola familia
La dedicació a una cosa per amor a l'art només es pot definir amb paraules d'admiració i aquesta colla de joves nomes han de rebrer felicitacions per ser com son i fer passar tan bones estones als nostres fills.
Familia Ribera Pérez

Anònim ha dit...

Bé, ja que és el comentari més recent, vull deixar constància, Jordi, que ja he donat un cop d'ull al bloc...això si, me'l miraré amb més calma...

Salut!!!

Anònim ha dit...

Oh!! quin greu no poder venir! L'any vinent no faltarem.
Família Coll Turu

Família Graells i Roca ha dit...

Doncs, sí, Lali, us vam trobar a faltar... Olga, m'agraden les teves paraules cap als monitors... Jesús (tot i no tenir-hi res a veure), em pensava que reprenies els teus temps de monitor i que t'apuntaves a l'esplai :-D

Família Graells i Roca ha dit...

Gràcies, Eduard R, per les paraules envers els monitors, amb felicitacions incloses ;-)

Joan Valls ha dit...

MOLTES GRACIES A TOTS!!!!

ASP ha dit...

M'ho vaig passar molt bé amb els pares i monitors. Gràcies.

Anna Serra

Anònim ha dit...

La família Serra-Peralta vol agrair a tots els monitors la seva implicació en la reinserció d'un grup tan perillós de presidiaris i d'un grapat de hippies esbojarrats. ;) Merci, de veritat!