16 d’abril 2008

Genoom, la xarxa familiar per compartir



Genoom és una aplicació web per crear xarxes socials familiars privades, impulsada des de Barcelona i on l'amic Albert Armengol figura com a soci i advisor. Els usuaris hi creen la seva xarxa familiar, articulada al voltant del seu arbre genealògic. Així, les famílies disposen d'un entorn segur per compartir informació i estar en contacte, ja que sols hi accedeixen les persones convidades pels familiars. Al mateix temps, retroben o descobreixen nous llaços de parentiu.

Una xarxa familiar s'inicia a partir d'un arbre genealògic, amb el qual cada usuari tindrà una posició de referència dins aquesta xarxa.

Bookmark and Share

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Merci Jordi!!! De fet va sortir fa pocs dies al TV Migdia, un diumenge!

A veure si poses la teva familia i expliques com us va :)

Salutacions!

Família Graells i Roca ha dit...

@Albert. Ja fa dies que hem començat a 'construir' l'arbre de la nostra part de família, amb les fotos corresponents. I hem convidat les persones més internàutiques de la resta de la família perquè vagin fent el mateix amb la resta de branques familiars. És una idea potentíssima això de combinar l'aplicació de genealogia amb el networking. La nostra enhorabona!

Anònim ha dit...

Navegant per la xarxa he trobat casualment un web que publica molts arbres genealògics i, concretament, he anat a espetegar amb el tros d'arbre de la família Sellarès-Masferrer, els cosins de segon grau de Sant Salvador de Guardiola. Ja tenim un altre part per editar a Genoom:

www.torra.cat/arbre155-cat.html

Anònim ha dit...

Bon dia, soc Beatriz Graells de Barcelona, pero visc a Madrid. Segur que tenim avantpassats comuns, i m'agradaría compartir el que coneixeu dels vostros Graells, i els que tenim nosaltres, que venen de Castellfollit de Riubregós i Calaf.
El meu mail es bgraells@terra.es.
Salutacions família!!riz
Beat