30 de març 2008

La Unió de Bàsquet Sabadell guanya i comença a sortir del pou. Alba a l'atletisme i Martí al bàsquet

Cap de setmana esportiu. Ahir dissabte l'Alba va córrer a Gavà, amb la Joventut Atlètica Sabadell, a la jornada prèvia als relleus promoció CNAT Catalunya. Podem veure les fotos que va fer Lali Turu.

El Martí va tenir competició de bàsquet també ahir al matí amb el preinfantil 2 del Creu Alta, contra els Corazonistas, amb un resultat força advers. A la tarda, va jugar amb el seu equip, els minis a Canovelles i van guanyar molt bé. Això els significa que tornen a encapçalar la categoria del grup 3, nivell C2, dels Campionats Mini Masculí Promoció Barcelona.

I, per rematar la feina, avui al matí hem presenciat al Palau d'Esports de Sabadell la tercera victòria consecutiva de l'Imaje Sabadell Gapsa contra el Qalat Cajasol de Sevilla, per 92 a 71, en un encontre vibrant, ple d'energia, on els arlequinats han posat tota la il·lusió del món per poder sortir dels llocs de descens directe de la LEB Plata de bàsquet. En acabat del partit, l'Alba, el Martí i el Guillem s'han volgut fotografiar amb alguns dels autèntics herois: Marc Solà, Xavier Ventura, Manuel Guzmán i Francesc Cabeza.

Bookmark and Share

1 comentari:

Anònim ha dit...

Diumenge passat ens ho vam passar molt bé al Pavelló i vam gaudir d'una gran victòria de la Unió. Aupa Creu Alta i JAS! Felicitats pel BLOC i gràcies per les fotos.

Antonio i Guillem