13 d’abril 2008

Cap de setmana entre atletisme i Puig de la Bauma

Avui al matí hi ha hagut excursió matinal al Parc de Sant Llorenç de Munt (on tant ens agrada anar). Resseguint des de la Mata cap a l'antic camí de Mura, hem passat pel turó dels Ducs (o Roca Preny), Puibò, puig Andreu, turó de Malpàs, coll Roig i la casa de pagès la Teularia, fins arribar al puig de la Bauma, on hem esmorzat al voltant d'un bon porró. Pel camí hem vist com, per gràcia de la natura (i de l'aire!), han nascut munions de caps-grossos als tolls de la pluja d'abans d'ahir.

Ahir dissabte vam anar amb l'Alba a la final del Campionat de Catalunya de Relleus a Granollers. L'equip benjamí masculí de la JAS, del seu bon amic Eduard Coll (vegeu més fotosde la inefable mare Lali Turu :), es van proclamar campions de Catalunya. L'enhorabona!

Bookmark and Share

4 comentaris:

Anònim ha dit...

És genial aquest post tan familiar :)

Família Graells i Roca ha dit...

Estem contents que t'agradi, Menxu, tu que ets una reconeguda blocaire. Intetem que tots els de la família trobin el seu lloc al bloc... :)

lali ha dit...

Hola, gràcies per penjar la foto dels campions de Catalunya. Precisament aquesta foto em faltava.
Fins aviat
Lali

Família Graells i Roca ha dit...

Gràcies a tu, Lali, ja saps que la família Graells i Roca pensem que els dos eduards i tu sou tb els autèntics campions. A més, avui us ho podem dir amb molt motiu perquè hem passat una bona estona plegats. Oi?