04 de maig 2008

El Creu Alta Sabadell Bàsquet al torneig de Saragossa

El Creu Alta Sabadell Bàsquet va començar a jugar ahir a Saragossa el Torneig de Minibàsquet i Infantil de Saragossa fins al diumenge 4 de maig. L'equip arlequinat hi ha cudit amb els dos equips infantils, dos preinfantils i el mini 2 (on juga el Martí). Ahir dissabte vam viatjar la resta de la família Graells i Roca cap a Saragossa a animar-los, juntament amb la família Merino.

L'equip mini 2 juga a les instal·lacions del Col·legi Romareda. Segons el timing del grup D, el Creu Alta Sabadell ha jugat, entre d'altres, amb Amics del Bàsquet de Castelló i el Reial Madrid. Avui diumenge 4 al matí, a les 12 h, acaba el torneig. El mini 2, on juga el Martí, ha agafat molta experiència, malgrat les derrotes, davant equips molt tècnics i, en la majoria de cops, un any més grans que ells (és a dir, de segon any). El Martí s'ha classificat per a la final del 'caos (o cibona)' i el Dani, per a la de triples, que es disputaran avui diumenge.

El dissabte 14 de juny tindrà lloc la Diada del Creu Alta Sabadell Bàsquet per celebrar els seus 10 anys d'existència. A més de diverses activitats al voltant de Can Balsach, hi haurà un torneig en què cada equip del club jugarà un partit contra un rival aliè.

Bookmark and Share

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ostres... El nivell dels equips del torneig és altíssim, tal com és també l'alçada dels jugadors. Al revés de nosaltres, són minis de segon any i amb molta, molta tècnica.

Resultats d'avui:
Amics del Bàsquet 88 - Sabadell 18
Sabadell 11 - Reial Madrid 60

Els nostres han plantat cara molt dignament al Madrid. Han jugat rebé, amb joc d'equip. Ànims per a demà dissabte a les semifinals.

1-2-3 Sabadell!!!

Des de Saragossa