06 d’abril 2008

Pujada a la Mola amb l'Alba i el Josep



Avui hem tornat a pujar a la Mola. Aquest cop hi hem anat l'Alba i el Jordi. A dos quarts de nou en punt érem ja al carrer de les Boixeres, a la urbanització Cavall Bernat, a Matadapera. De seguida ha arribat el Josep de Terrassa. Com que sabíem que no pujava ningú més hem enfilat pel dret fins al camí de can Pobla i amunt pel canal de l'Abella.

Ens ha fet un dia esplèndid. L'Alba, que no havia pujat mai per aquest indret, n'ha quedat molt satisfeta. Amb ganes de tornar-hi un altre dia.

Pel camí hem enraonat del paisatge, del dia i dels projectes de la secció terrassenca de l'associació Veu Pròpia, el president de la qual és el Josep. Pels volts de maig hi ha prevista una pujada a la Mola organitzada per Veu Pròpia i l'associació de senegalesos. Quina feina tan important duen a terme el Josep i companyia! A propòsit de la tasca que fan perquè els immigrants puguin viure plenament en català, hem trobat el vídeo de Vilaweb on Elisa Zambrano, de Madrid, i Pep Ferré expliquen que són parella lingüística dins el programa de Voluntariat per la Llengua que impulsa el Consorci per a la Normalització Lingüística.

Bookmark and Share

1 comentari:

Anònim ha dit...

A proposit de l'associació Veu Pròpia, fa unes dues setmanes es va presentar l'entitat d'immigrants a favor de la total integració cultural i lingüistica catalana. Crec recordar que es diuen IMMI.cat http://www.immi.cat.

'Sastipen thàj mestipen', és a dir, 'Salut i llibertat' en romanó-caló, perquè avui es el Dia Internacional del Poble Rom (poble gitano).