31 de maig 2008

Social media: què són? Clar i català 12

Subtitulada en castellà a dotSUB.com la presentació de Lee LeFever sobre els mitjans socials (social media) de Common Craft Show. Com sempre, molt recomanable:

Bookmark and Share

9 comentaris:

Unknown ha dit...

Innovar per avançar. Hem d'estar oberts als canvis, sense por. Amb aquesta premissa vindré el dimarts al curs. Per cert, quina bona notícia tenir el facebook traduït al català!

kiku ha dit...

M'estic replantejant la meva relació amb internet. Intento assimilar aquest nou camp d'intercanvi de coneixement. Però de moment us informo que avui dilluns dia 2 de juny he decidit reduri els meus correus electrònics i augmentar el número contactes directes (veu i presentcial)amb la resta de companys de feina.

Xavill ha dit...

Crec que son molt interessants aquests nous espais per compartir, però em fa una mica de por perdrem en un espai amb tants camins diferents, aquests és un dels motius pel que m'he apuntat al curs.

Roser Bellido ha dit...

Crec que serà encertat assistir a aquest curs, tot i què se m’escapen moltes coses, temps al temps.

Unknown ha dit...

M'havien recomendat molt assistir a aquest curs, i crec que no m'he equivocat.
Ho he fet amb la intenció d'apendre i conèixer una mica més tot aquest món.
Ja se sap allò que diuen "el concocimento no ocupa lugar"!!

Unknown ha dit...

Després de fer una ullada al Graellsblog la primera sensació ha estat: Potser m'he equivocat?
Les paraula innovar i aprendre, cada una per si soles, estan plenes de força, al veure-les juntes a un mateix curs, m'he decidit a apuntar-me, però no se si estic preparada i només queda una setmana!!!

Unknown ha dit...

Interessant el video. Internet ens permet fer coses que fa poc ens semblaven quasi impossibles: editar un diari, difondre informació de les nostres associacions, mostrar al món les nostres vivències i pensaments... Ens podem convertir en "empreses" periodístiques, editores, publicitàries, amb una facilitat pasmosa. Però crec que és important:
1. No "deslumbrarnos" amb les novetats tècniques que no paren de surtir. Analitzem i escollim allò que veritablement ens serveix i no tot pel fet de ser nou.
2. Criteri, molt criteri, a l'hora d'editar i a l'hora, sobre tot, de rebre la informació. Ja se sap, allà on hi ha molt hi haurà molt d'aprofitable però també molt de prescindible o rebutjable.

Unknown ha dit...

Realment les noves tecnologies ens donen un munt de possiblitats per compartir, possar en comú idees e interrelaccionar-nos, però tot evoluciona a un ritme tant vertiginós que, en el meu cas, em resulta difícil entendre moltes de les eines que tenim al nostre abast. Espero que el curs m'ajudi en aquest sentit.

Unknown ha dit...

La historieta del gelat i el poblet innovador m'ha semblat fantàstica, és una manera excel·lent d'ajudar a entendre la web 2.0 i les seves potencialitats. Realment tinc moltes ganes d'aprendre molt més de totes aquestes eines que ens ofereix Internet i que requereixen una capacitat permanent d'aprenentatge i orientació al canvi!