27 de juliol 2008

De tornada de les colònies 2008 a Serinyà




Avui han acabat els 15 dies de colònies de La Teranyina als Refugis de Serinyà. A partir de les 12 del migdia els pares ens hem tornat a retrobar amb els fills, 15 dies més grans i amb més preparació per a la convivència.
Havent dinat, converses, cant dels adéus i himne de La Teranyina. I un altre cop cap a Sabadell a començar les vacances i agafar forces per començar el nou any acadèmic i d'esplai un altre cop. Gràcies a tots els monitors pel gran treball que estan fent amb els nostres infants i una abraçada molt forta als que ens deixen després d'aquestes colònies: Adriana, Elisabet, Gemma, Marcel, Pol i Roger!

Bookmark and Share

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Bona nit!!
Sóc la Marta Pont, mestra de Nostra Llar i exmonitora del gran esplai LA TERANYINA. Remenant per la web he anat a parar a la vostra pàgina i després de veure el vostre resum del darrer dia de colònies, no me n'he pogut estar de dir-vos alguna cosa.
D'entrada felicitats per aquest súper-blog, és una passada eh!
I dir-vos també, que juntament amb el Carles, el pare del nostre fill i també ex-moni de la Teranyina, ens hem emocionat molt veient la gentada de Teranyinencs que ereu avui a Serinyà, a la mateixa casa on nosaltres, 5 anys enrera també ens hi despediem!!!
Res, bones vacances família!!!

MARTA

Anònim ha dit...

Moltes gràcies, Marta i Carles, pel vostre comentari. Sent, com heu sigut, exmonitors de La Teranyina, ahir us hauríeu emocionat per la gentada que hi havia. Nosaltres, que no veníem del món de l'esplai, estem contentíssims d'haver anat a raure-hi. Intentem col·laborar perquè, a més de créixer numèricament, sapiguem mantenir la qualitat (valors, ambient, bon 'rotllo' nens-monitors-pares...) que caracteritza el món teranyinenc.

Anònim ha dit...

Marta, una altra coseta. Si voleu veure més bé els vídeos, els trobareu al canal de la família Graells a YouTube .

Anònim ha dit...

Molt bones!

Primer de tot, gràcies per aquesta despedida i l'abraçada s'us retorna.

Realment han estat uns anys plens de moltes experiències i totes molt enriquidores. Sap molt greu deixar aquesta teranyina que uneix tanta i tanta gent, però m'enduc un dels millors records que he viscut mai.

Moltes gràcies a vosaltres per contribuir-hi!