11 de juliol 2008

Missatges sms gratuïts des del web!

Després de triar i remenar, finalment trobem el programa ZedFreeSms que permet enviar missatges sms d franc per Internet. Cal que ens registrem a la web, però val molt la pena. Podrem enviar 5 sms al dia de 100 caràcters (els altres 60 seran de publicitat). Per fer-ho més fàcil, deixem al Graellsbloc l'aplicació de manera permanent a la banda dreta.

Flash player required

Bookmark and Share

7 comentaris:

Marc Roca ha dit...

Un gran invent. Moltes gràcies! Ja l'he incorporat al meu nou i recent bloc d'e-administració.

Marc Roca

Anònim ha dit...

Hola Marc. Gràcies pel comentari. Quin és el teu bloc?

El que molt útil tb és el curs de mecanografia en línia que publiquem en el post següent. Perquè, és clar, donem per suposat que tothom hem de saber manejar un perifèric tan "omnipresent" com és un teclat i, en canvi, moltes persones potser no han tingut l'oportunitat mai d'aprendre'n. O pensant amb els més petits que tanta relació tenen amb els ordinadors; crec que els pot servir. Oi?

Marc Roca ha dit...

El meu bloc personal és:
http://blocs.mesvilaweb.cat/marcus

I, l'especialitzat temàticament (acabat de sortir del forn):
http://eadministracio.blogspot.com/

Per cert, no m'acaba de funcionar bé el servei de sms gratuït. Et funciona bé?

Gràcies,
Marc

Anònim ha dit...

Sí, me n'he adonat i espero que sigui una qüestió temporal. Si no, haurem d'enviar-los algun correu-e per preguntar-los què passa. Gràcies per la info. Els teus blocs estan molt bé!

Anònim ha dit...

Ja està operatiu el servei de tramesa de sms. És recomanable posar el nom del qui signa l'sms a dins el text del missatge mateix.

Marc Roca ha dit...

Si, ja funciona, gràcies per avisar. Feia anys havia utilitzat serveis d'sms gratuïts per Internet, però ara feia temps que no tenia coneixement de cap que estigués actiu.

Salut!
Marc Roca

Unknown ha dit...

t'asseguro que el faré servir, moltissimes gràcies!!!!!!