24 de setembre 2008

Disc virtual per desar, transferir i compartir arxius a Internet

eSnips és un servei web gratuït per capturar, allotjar i compartir tota mena d'arxius, amb una capacitat màxima d'1 GB. Per poder gestionar des del navegador web els nostres arxius compartits a eSnips i accedir-hi, haurem de descarregar-nos un petit arxiu i executar-lo (client). Amb l'arxiu client podrem crear un compte en el servei web eSnips o iniciar la sessió en el servei. Vegem-ne un tutorial publicat per Lalunaesmilugar, que publica altres tutorials sobre: Google Docs, Slideshare, Flickr, Youtube, com convertir vídeos FLV a AVI (baixar-los en local), etc.

Podrem compartir fotos, música, documents, presentacions, etc. des de qualsevol ordinador, tot classificat en carpetes de manera segura, a les quals accediran només les persones que triem. També ens podem instal·lar una barra d'eines d'eSnips, compatible amb els navegadors més coneguts. La nostra adreça pública a eSnips.

Un altre servei web molt útil per transferir/compartir arxius gratuïtament a Internet és Adrive.com. En aquest cas sols cal donar-s'hi d'alta i començar!


Tutorial Esnips
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: educacion tic)

Bookmark and Share