28 de setembre 2008

Matí de bàsquet al Pavelló amb la Unió, el Martí i companyia

Avui hem pogut veure una renovada Unió de Bàsquet Sabadell, líder de la lliga EBA C a la segona jornada. El resultat parla per ell mateix: Unió 105 - UGT Aragó 54. Espectacular el joc desplegat, hi han excel·lit els joveníssims Èric Fernández, Toni Vicens i el georgià Konstantine Tomaradze. També han jugat: Xavi Costa (líder d'aquest equip i únic component de la UBS de LEB Plata), Jan Kalina, Marco León Tadeo, Jonathan Abel Maldonado, Josep Manel Palou, Marc Torres, el brasiler Èric Soares i un júnior del Creu Alta (per primer cop).

A la mitja part els Mini 1 de la Creu Alta (Guillem, Ricard, Martí...) han fet un partidet, en el qual també hem pogut veure bones pujades de pilota. Dissabte que ve tindrem l'oportunitat de comprovar-ho a Sant Pere de Ribes: comencen la mini masculí fase prèvia nivell A grup 04.

Bookmark and Share

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola Jordi
La veritat es que no acabo d'entendre que haig de fer.
De moment no trobo cap comentari sobre el curs
Una cosa es certa que el Martí es un nano molt maco, el meu fill també es diu Martí, té disset anys.

Mari Angels Clavero

Anònim ha dit...

Mari Àngels, hola!
Pots trobar tots els articles (entrades) del bloc referides al curs clicant a 'Curs' de l'apartat 'Temes del web' a la columna de la dreta. T'apareixeran tots els articles relacionats amb la matèria del curs.
Ens veiem demà!!!

Anònim ha dit...

hola abera si endivines qui soc jordi?

Família Graells i Roca ha dit...

Em penso que ja sabem qui ets... Després t'ho direm; a veure si l'encertem!!!