22 de desembre 2008

Felicitem les festes amb 4 presentacions molt útils!!!



A les acaballes del 2008 estem vivint una eclosió de les xarxes socials i les eines col·laboratives i de comunicació que canvien les nostres rutines personals, socials i professionals. Ens hi estem capbussant sense gairebé ni saber si hi ha altres usos més enllà dels pròpiament lúdics que anem adquirint per contagi social. Serveix Facebook per a més usos que els amicals? Respecta la nostra privacitat? Què hem de fer per preservar-la? És Linkedin només un lloc web per trobar feina a partir del nostre currículum? Què és i què en podem fer de Google Apps? És tan eficaç Skype per comunicar-nos? Podem fer videoconferència amb Google Talk?

La nostra particular felicitació nadalenca intenta fer més fàcils i accessibles aquests entorns. Tot seguit publiquem les presentacions també encastades al bloc per poder-les consultar directament. Fem-ne difusió i aprofitem aquestes dates per posar llum en aquest tema.

Bookmark and Share

2 comentaris:

Odilas ha dit...

Gràcies Jordi, com sempre, ens seran a tots de molta utilitat.
Bon nadal i Feliç any nou.
Un abraçada

Anònim ha dit...

T'ho desitgem a tu, també, Maria Jesús. Passa aquests dies molt bé i ens veiem el gener i ens dius si t'han fet servei. Una abraçada!