28 de març 2009

Acte homenatge a Antoni Farrés

Avui hem assistit a l'acte d'homenatge a Antoni Farrés. Tot i la pluja insistent, l'edifici de Fira Sabadell s'ha omplert de gom a gom per retre tribut a l'insigne alcalde i de retruc als trenta anys d'ajuntament democràtic.

L'acte ha durat una mica més d'una hora. Un grup de 4 joves han narrat els fets més rellevants de la seva vida. Tot seguit, ha comptat amb la presència de regidors de l'època, concretament de Pere Alavedra, Marc Batlle, Simón Saura i Francisco Morales. Tots han recordat la figura de l'exalcalde i els moments que van compartir en l'inici de la democràcia al país moderats pel periodista Antoni Bassas, que també s'ha encarregat de fer la presentació i la clausura de l'acte.

Al final, s'ha presentat un audiovisual que ha repassat la història de la ciutat des del 1977 fins que Toni Farrés va renunciar al seu càrrec al capdavant de l'Ajuntament de Sabadell, a finals dels 90. En vam gravar un tros que oferim a continuació.

Aviat s'obrirà un web www.amicsdetonifarres.cat on es publicaran els missatges que ja des d'ara podem fer arribar a amicsdetonifarres@amicsdetonifarres.cat de suport de l'exalcalde.

Un acte ple d'emoció i carregat de bons records! Més informació a Avui+Sabadell.


Bookmark and Share

1 comentari:

Pere ha dit...

va ser un acte molt maco i emotiu...