27 de maig 2009

Administració 2.0 i Eines d'Internet per innovar

Aquestes són les dues últimes diapositives de les presentacions de Jordi Graells: 'Administració 2.0' per al postgrau 'Govern i gestió pública a la societat de la informació: e-govern" i 'Eines d'internet per innovar i gestionar el coneixement' per al Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació, aquesta darrera, com mostren les fotos, al Saló Vigatà del Palau Moja, en un ambient on art i tradició (les pintures i decoració) van contrastar amb la temàtica de la presentació feta (futur de l'Administració).

Què us semblen? Creieu que expliquen prou bé els conceptes de canvi, innovació, gestió del coneixement...?

Bookmark and Share

3 comentaris:

Lluís Rius ha dit...

Jordi,
La teva presentació m'ha agradat molt. Presenta de forma amigable conceptes que poden resultar ambigus. Sóc formador TIC i segur que la recomanaré. Moltes gràcies.

www.lluisrius.cat

Bernat ha dit...

Jordi,

Avui hem vist dos models d'utilització de les eines 2.0: compartir coneixement i posicionar persones o institucions a la societat. Certament dues de les moltes cares que tenen totes aquestes eines.
Gràcies per l'exposició.

www.bernat.cat

Glòria Pérez Salmeron ha dit...

Jordi,
ha estat novament un plaer sentir-te parlar d’innovació a l'Administració.
Aprofito l’avinentesa per passar-te l’enllaç del flickr de la sessió de Creative Commons a FESADID'09 www.flickr.com/photos/fesabid/sets/72157618771923999