04 de juliol 2009

Pujada al Pollegó Inferior del Pedraforca

Avui dissabte hem pujat al Pollegó Inferior del Pedraforca, que, pel nostre gust, fa la competència al Superior, que és on sol anar tota la gent que puja aquesta muntanya màgica. Sortim des del camí cap al mirador del Gresolet, però seguint direcció Prat de Reo. Deixem l'opció de pujar al Pollegó per la Gran Diagonal i des d'allà cap a l'aresta sud que seguirem fins al cim. Hem trigat gairebé tres hores de pujada, amb esmorzar, fotos i altres aturades. Baixem, en canvi, amb força menys temps (la gana ens fa córrer ;-).

Aprofito per rebotar el meme que m'ha arribat via Arati: ¿Cadascú de vosaltres, què podeu arribar a ser?" Resposta: en el meu cas, un networker que intenta encaixar amb passió la seva part de saber amb la resta del col·lectiu. Aprofito aquest post per rebotar-lo.... i els meus nominats són: Núria Vives, Proyectos Personas Pasiones, Trabajo colaborativo en red i Gestió del coneixement.





Bookmark and Share

8 comentaris:

nur ha dit...

Ais, algun dia hauria de fer jo el Pedraforca, però com que deia aquella publicitat d'una marca d'aigua que no diré "no pesen els anys, pesen els quilets". A veure si m'hi poso!

Unes fotos precioses, Graells :)

Família Graells i Roca ha dit...

No, dona, no. Que val la pena; quan t'hi decideixis, ja tens 'sherpa'...

DES DEL BALCÓ: ha dit...

T'agafo el relleu per fer-lo la setmana vinent!! quina enveja de fotos!

Odilas ha dit...

Networker infatigable. M'has acabat d'inspirar
Merci

Dani Rubió ha dit...

He vist les fotos i estàs fet un xavalet, Jordi!

jordi graells ha dit...

@Imma. Des del Graellsbloc, a més de passar-te el relleu del Pedraforca, et nominem també a tu i el bloc La noia del balcó en ocasió del meme que ens han passat.

@Odilas. Diguem-ne que ens inspirem mútuament, aquesta bona colla d'amics a la Xarxa.

@Dani. D'això es tracta de seguir fent allò que t'apassiona i [re]descobrir entorns magnífics!

Anònim ha dit...

Jordi les fotos t'han quedat molt bé, potser no es capta prou la verticalitat de la pujada i això pot provocar que la gent pugui pensar que és més fàcil del que en realitat és.
Toni

jordi graells ha dit...

Sí, Toni, oi que es veu més fàcil del compte la pujada per les fotos?
A veure si un any ens animem i hi pugem per la Gran Diagonal (foto núm. 4)!!!