15 de setembre 2009

Graellsbloc finalista als Premis Bloc Catalunya 2009

Els Premis Blocs Catalunya són un certamen organitzat per l'Associació STIC.CAT que vol promoure la creació i manteniment de blocs en català, i també donar-los a conèixer i premiar-ne els més interessants. S'estructuren en vuit categories:el Graellsbloc és finalista en la de blocs personals. El jurat del certamen el componen persones de reconegut prestigi en l'àmbit de les tecnologies de la informació i la comunicació, així com d'altres àmbits del nostre país. Gràcies per haver arribat fins aquí!

Bookmark and Share

30 comentaris:

Joana ha dit...

Felicitats, Jordi i família!

Continueu compartint coneixement i innovació i explicant-nos les aventures del geocatxing i dels llocs especials que visiteu.

Manel Muntada ha dit...

Moltes i merescudes finalitats Jordi, pel bloc i per la feina que esteu fent, impulsant el 2.0 [real] a l'Administració Catalana

jordi graells ha dit...

@Joana. Ens animes a continuar encomanant-vos el que anem descobrint i a aprendre, a la vegada, cada cop més de tots els altres!
@cumClavis. Gràcies per l'afalac; l'interpreto extensiu a tota la gent que estem dalt d'aquest tren [que, per cert, som molts, oi? el canvi, doncs és possible!!!]

Gabriel ha dit...

Enhorabona Jordi,

Aquest és un petit reconeixement ben merescut a la implicació, la il·lusió i la feina en el camp de l'ús i la divulgació de les TIC a nivell personal i a l'administració.

Et desitjo molta sort en la fase final.

Unknown ha dit...

Felicitats family!!!

Si guanyeu ja podeu anar preparant el cava!!

Rosa Lizandra ha dit...

La meva més sincera felicitació per aquest reconeixement, Jordi. I un agraïment molt especial per voler compartir amb nosaltres els temes que més t'interessen, que no són pocs! Enhorabona!

Anna ha dit...

Felicitats, Jordi! Ser finalistes segur que encara us anima més a compartir amb tots nosaltres les excursions que feu, que a mi, ja saps, que m'interessen molt, però, a més, sempre hi trobo alguna altra cosa interessant per llegir. Enhorabona!

Marta (Sabadell) ha dit...

Us desitjo molta sort als Premis Bloc Catalunya 2009.
Que us vagi molt i molt bé.
Marta

Família Graells i Roca ha dit...

@Gabriel, @Rosa, @Anna i @Marta gràcies pel suport ;-)

Àngela ha dit...

Felicitats Jordi, a tu i a la teva família! Està molt bé, jo us llegeixo sovint. I si guanyeu ja ho celebrarem, no?

marc ha dit...

Teniu un blog molt xulo! Moltes felicitats! I molta sort!

Família Graells i Roca ha dit...

@Àngela. I tant que, si passa, ho celebrarem "en xarxa"!!!
@Marc. Com t'hem comentat al teu bloc http://www.lavoltadels25.cat/, és un plaer fer el trajecte de finalistes dels Premis amb un viatger com tu! Molta sort també ;-)

Angel Egea ha dit...

Jordi i família, moltes felicitats, només haver arribat fins aquí ja és un gran triomf! I Jordi, t'ho mereixes, per tot el que has fet durant aquests anys en favor de l'ús de les eines web en tots els àmbits, i per tot el que hem pogut aprendre tots plegats de tu en tota aquesta matèria. Seguiu així, tots us n'estem molt agraïts!

jordi graells ha dit...

@Àngel Egea. Tu que ens mires amb bons ulls ;-) De debò, gràcies. Per cert, t'has apuntat a la 17a sessió web amb Genís Roca? Hi ha moltíssimes inscripcions www.gencat.cat/sessionsweb i molt de debat sobre l'Administració en xarxa a www.facebook.com/gencat

Una abraçada i cuida't molt!

assumpta ha dit...

Moltes felicitats família i molta sort!

jordi graells ha dit...

@assumpta. Tal com li he dit al Marc i t'he escrit al magnífic bloc que mantens, és un plaer ser finalista d'aquests premis ja només per l'oportunitat de conèixer gent com vosaltres. Moltíssima sort!

Angel Egea ha dit...

Jordi, sí, i tant que m'he apuntat a la jornada del 17 d'octubre, no em vull perdre escoltar al Genís Roca una altra vegada, i n'he fet tota la difusió que he pogut. Per cert, la pàgina del formulari d'inscripcions del web del gencat només funciona òptimament amb l'Explorer. Amb el Safari no funciona i amb el Mozilla ho fa a mitges. Això de Microsoft ens té massa lligats de mans i peus!

jordi graells ha dit...

Sí @Àngel Egea, és una incidència que ja hem reportat i reiterat al CEJFE, que és qui administra la inscripció a les sessions. Ens hi veurem!

La cuina vermella ha dit...

Estimada família, teniu raó com el Vallès no hi ha res! Enhorabona a vosaltres també, per aquest bloc ple de coneixements i de bona feina. Ens veiem a Vic. Fins aviat!

Família Graells i Roca ha dit...

@La cuina vermella. Ens veiem, doncs, a Vic!

Angel Egea ha dit...

OK, ja apretaré jo també als del CEJFE perquè "alliberin" el monopoli Microsoft. Ens veiem allà el 14

Germà Capdevila ha dit...

L'enhorabona, Jordi! Ens coneixerem a Vic, suposo!

Ferran Porta ha dit...

Em sembla que us coneix mig Catalunya, i jo tot just arribo ara a casa vostra, per donar-vos l'enhorabona per haver arribat fins aquí. Em sembla que m'aficionaré a passar per casa vostra, a partir d'ara.

Una abraçada,

jordi graells ha dit...

@Àngel Egea. Entesos Àngel!

@Germà Capdevila. Comptem ser-hi!

@Ferran. Tenim [molt bones] referències creuades per unes quantes networkers que ens han parlat de tu. Et desitgem molta sort!!!

ricardespelt ha dit...

Moltes felicitats família. Només la iniciativa i el valor dels continguts ja és un gran premi!

Xavier Lasauca i Cisa ha dit...

Jordi, molt ha plogut des dels temps en què escrivies, al costat de l'Ayo Vellosillo, al "Petit manual per sobreviure en una Administració moderna (1)" (Funció Publicació 10, novembre 1997):

L'Administració ha acabat adonant-se que la imatge que havia tingut, al llarg de molts anys, de burocràcia, lentitud, sobredimensionament, ineficàcia, etc., obligava la programació de canvis en el seu si que fessin realitat la reforma i modernització de les estructures i del funcionament. (...) Ja en els últims temps, el ciutadà ha pres consciència per exigir que tots aquests serveis públics, que com ell considera, paga religiosament per mitjà dels impostos, li siguin proporcionats amb el màxim de qualitat possible.

Amb les teves anotacions a Graellsbloc, on has sabut combinar el que és personal amb l'àmbit professional, t'has mantingut fidel a la teva vocació de servidor públic. I ara ja ho veus, el reconeixement t'arriba en forma de nominació per partida doble als Premis Bloc Catalunya (personal pel Graellsbloc i professional pel bloc de Gestió del Coneixement, del qual vas ser impulsor). Et felicito ben sincerament i et desitjo molta sort!

jordi graells ha dit...

@ricardespelt. Com t'he dit al teu bloc, haver arribat fins aquí és ja un èxit que cal agrair a la gent que ens ha votat, perquè en bona part el bloc reflecteix el munt de punts de vista comentats, complicitats, vivències… de moltes persones que tenim al nostre voltant. És una bona experiència col·lectiva, oi?

@Xavier Lasauca i Cisa. Oi tant sí recordo el treball grupal que ja vam desenvolupar per redactar el 'Petit manual per sobreviure en una Administració moderna' i també que tu hi eres entre mig. De fet va ser allà on va començar a teixir-se una bona xarxa, que ha perdurat en el temps. Gràcies per ser-hi i pel vot. Com deia en @ricardespelt, el bloc és un reflex de tots nosaltres; és la projecció de moments i converses com la del 'Petit manual...' i tot el que ha continuat després.

nur ha dit...

Les meves felicitacions per aquest merescut premi: un bon bloc en què, com hem comentat molts cops, es barregen temes diversos però sempre interessants. I un plaer compartir estones amb tots vosaltres (al bloc i fora de la Xarxa).

Petonets per tots!

Família Graells i Roca ha dit...

@nur. Comentàvem ahir que tots els que en un moment o altre passem per aquest bloc i ens animeu a seguir ens hem de sentir afalagats per haver estat triats i votats finalistes. Així, doncs, Núria, sent-te'n part! Moltes felicitats també perquè el bloc de Gestió del coneixement és finalista en la categoria de 'corporatius'!!!

marc ha dit...

M'hagués agradat saludar-vos a Vic! Felicitats per ser finalistes en una categoria tant competitiva! Ja és tot un èxit, no? Abraçada!