05 de maig 2009

Més de 200 persones a la I Trobada e-Catalunya!




Aquest matí ha tingut lloc la I Trobada de Portals i Grups d'e-Catalunya, organitzada per la Direcció General d'Atenció Ciutadana i el Centre d'Estudis Jurídics a la seu de la seva mateixa sala d'actes. Després de la presentació de la directora general d'Atenció Ciutadana, Marta Continente, s'han exposat les experiències a la plataforma e-Catalunya: e-Comunitat de Cooperació al Desenvolupament (Dani Vilaró), Educació (Rosa Maria Cama), Gestió Documental i Arxius (Jaume Sardà), I2Cat (Albert Vidal), Salut (en nom de Jaume Ferrer) i Justícia (Susana Gracia).
Els més de 200 assistents –que podem veure en l'àlbum de la Trobada a Flickr– ens fan adonar de la gran massa crítica de persones innovadores que volen millorar els serveis que gestionen i presten per a la ciutadania i, en definitiva, canviar les organitzacions per ser més eficients, eficaces i treballar-hi amb més satisfacció.
En podem veure les conclusions i la presentació de la directora a l'Slideshare de Gencat. A més, l'acte va poder ser seguit per Twitter per diversos usuaris, entre els quals el de gencat_cat , mitjançant la hashtag #e-catalunya, i ha estat recollit a diversos blocs.

Bookmark and Share

1 comentari:

Anònim ha dit...

Al Facebook:

Didac Margaix el 05 maig a les 20:08
Tot un exemple. Endavant.

Marta Estella el 05 maig a les 21:33
Ha estat molt bé, la trobada. Tot un èxit.

Núria Vives Leal el 05 maig a les 22:14
Ha estat un bon exemple de participació, interacció.... Sí, creiem en el 2.0 :)