05 de febrer 2008

Google Docs: què és? Clar i català 2

Bookmark and Share

13 comentaris:

gateta_mauleta ha dit...

Molt, però que molt interessant.

Iolanda ha dit...

Que senzilla ens fa la vida Google, oi? I quina màgia que té fer espetegar els dits!

Fina ha dit...

Ho he trobat interessantíssim. M'agrada molt! Quina manera de simplificar la feina (més que res de no tenir documents i documents i fer-se embolics). Fantàstic.

Núria ha dit...

M'ha agradat molt la idea, però ho hauria d'asssimilar més a poc a poc (parlen molt ràpid!!! sort dels dibuixets i la traducció)

Eila ha dit...

Això del google docs és perfecte! Jo ja tinc pensat com aplicar-ho a la feina i assegurar-me que sempre treballo amb la última versió.

Jordi Domene i Guinart ha dit...

Impressionant el futur de l'emmagatzematge en línia. L'he descobert fa uns dies, i ja començo a tenir documents en línia, sempre disponibles des de qualsevol racó.

El vídeo com l'anterior, molt clarificador!

Laura ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Laura ha dit...

No ho coneixia i m'ha semblat fantàstic. Realment és molt interessant.

Mònica ha dit...

El víode és fantàstic, però a la pràctica sorgeixen alguns problemes inesperats.

assumpta ha dit...

Em sembla fantàstic sempre que s'hagin de compartir documents en diferents versions. Però el fet de publicar un document a Internet, em crea dubtes pel que fa a la seva privacitat.

Susana ha dit...

Molt interessant! Hauríem de tenir més temps per poder assimilar tants recursos.. També comparteixo amb l'Assumpta el dubte sobre la privacitat d'aquests documents "penjats" a internet.

jordi graells ha dit...

La privacitat o privadesa d'un document publicat al Google Docs la determina la persona/es que l'edita/en ja que no s'acaba publicant fins que no anéssiu a 'Publicar el document'al desplegable 'Més accions' de la pàgina d'inici o, si som al document, desplegant la pestanya 'Comparteix' i triant l'ítem 'Publica com a pàgina web'.

A més sóc del parer que, amb el tema de la privadesa, solem pensar que els altres consideraran tan important com nosaltres els nostres documents. I a fe de món que no sol ser així. Vull dir que hi deuen haver ben pocs documents per als quals calgui preservar amb tan rigor la seva protecció-seguretat.

Ho veieu així?

Jordi ha dit...

Hola a tots/es

Obrir canals, ampliar vies que ens apropi. Gran idea a la que crec torno arribar tard. Inagotable cantera de maneres de relacionarse i compartir recursos. Ara toca fer un bon ús. Una abraçada