14 de juny 2008

Diada 10è aniversari Creu Alta Sabadell Bàsquet

Al Pavelló de Can Balsach i a la plaça de la Creu Alta

Horari matí : de 9.00 a 13.00 hores
Horari tarda . de 16.00 a 21.00 hores

Activitats per a tothom:

  • Inflables a la plaça de la Creu Alta
  • Bàsquet al carrer Montllor i Pujal (joc lliure,concursos, partits, 3x3...)
  • Jocs i cistelles (joc lliure) a la carpa de la plaça de la Creu Alta

Serveis:

  • Bar a l'entrada del Pavelló Can Balsach
  • Punt d'informació a la plaça de la Creu Alta

Altres:

  • Partits al Pavelló (només per als equips del Creu Alta)
  • Música a la plaça de la Creu Alta i al Pavelló

Totes les activitats són obertes als infants que hi vulguin participar. Tots els jugadors dels equips participants rebran una medalla commemoraativa i un val per a un refresc.



A les 12 hores del migdia, els Minis de 1r any del Creu Alta, l'equip del Martí, s'han enfrontat en un amistós amb els Minis de l'Escola del Carme. Ha guanyat el Creu Alta per 66-65; una victòria amb molt de mèrit perquè sembla que els altres eren de 2n any.

D'altra banda, dilluns hi ha assemblea general de socis de la Unió de Bàsquet Sabadell (Imaje Sabadell Gapsa), a la qual, per cert, tot i ser soci protector de l'entitat, no he estat convocat... És la primera assemblea general de socis numeraris i protectors i arriba després d'una temporada per oblidar i de l'encès debat sobre com està gestionada la Unió als mitjans de comunicació (Diari de Sabadell) i en algun bloc a Internet. Segurament, s'hi decidirà gran part del futur de l'entitat. És important, doncs, participar-hi!

Jordi

Bookmark and Share

1 comentari:

Anònim ha dit...

¡Felicitats Creu Alta per la tasca que exerciu!

A la Unió de Bàsquet li voldria demanar que, si us plau, sigui conscient de la responsabilitat que té entre mans: una ciutat amb molt bones escoles de basket. El mateix Creu Alta depèn de la vostra bona marxa i vosaltres mateixos necessiteu inscriure els equips júniors del Creu Alta com a requisit per a la participació en la vostra categoria.

¡¡¡Esperem que tot vagi com ha d'anar!!!

Kim B