15 de juny 2008

Sopar a la Mola amb l'AMPA del CEIP Nostra LlarComplint la tradició, ahir al vespre vam anar a sopar a dalt de la Mola amb l'AMPA del CEIP Nostra Llar de Sabadell, amb pares, fills i alguns professors (com els acabats de jubilar Pedro Málaga i Ton Creus). Va ser la convocatòria més concorreguda que es recorda, amb nens des de P3 fins a CS2. La pluja no va aparèixer ni tampoc no ens va espantar; potser perquè aquestes darreres setmanes ja ens hem convençut que, com diu la dita, «si plou el juny, plou al punt». Això sí, a dalt del cim hi havia una boira gairebé celestial.

Vam sortir de prop del Cavall Bernat, els dipòsits, per enfilar de seguida cap al camí dels Monjos, ja que és el recorregut que segurament és més practicable per a tota mena de públic. Vam sopar, xerrar i riure tal com anunciava el programa preparat a consciència pel president i ànima de l'AMPA, Joan Esteve.

Bookmark and Share

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Una trobada entranyable. Gracies per recollir-la al blog. Va bé mantenir les tradicions i els infants les recordaran sempre.

J

Pedro Málaga ha dit...

Gràcies als Graellitos per fer el comentari del sopar.
He anat al Google i al cercador de Blogs he posat Ceip Nostra Llar i, ver per on, surt tota la familia.
Que us ho passeu bé i que seguiu sempre tan apinyats com fins ara.
Abraçades.
Pere Málaga.