05 de juny 2008

Un matí amb el Club Excel·lència en la Gestió


Avui Jesús Martínez i jo mateix hem presentat el programa Compartim davant de 20 directius d'importants empreses de Catalunya i de l'Estat. Convocava el Club Excel·lència en Gestió, per mitjà del magnífic treball de la coordinadora del Fòrum Catalunya, Palmira López Fresno.

Hi han assistit les empreses: Aenor, Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Siemens, Autoritat Portuària de Barcelona, Seur, Banc de Sabadell, Corporació Sanitària, Mútua Egara, CIDEM (Generalitat de Catalunya), Manpower, Fecsa-Endesa, Adesa, Grup Tüv Rheinland SL, Accor Servicios Empresariales SA i Ajuntament d’Esplugues de Llobregat, com a entitat anfitriona.

¿Sabeu quina una ens n'ha passat quan intentàvem tornar cap a Barcelona? Doncs que de cop i volta ens disposàvem a engegar la moto i vet aquí que una senyora ens fa senyals i ens indica que no ho fem... Per què? El Jesús no duia el casc. L'aire que notava al cap no es devia a cap forma aerodinàmica, senzillament l'havíem oblidat a l'ajuntament. Increïble però cert. Un bon recurs d'storytelling que explica com d'absorts estàvem valorant encara la bona acollida que havia tingut el programa entre els participants del Fòrum.

Jordi

Bookmark and Share

1 comentari:

Anònim ha dit...

Vegeu els comentaris al post que va publicar el bloc Gestió del coneixement del Departament de Justícia.