08 de setembre 2008

Festa Major de Sabadell 2008




Divendres, després d'un memorable pregó conduït per Mag Lari i amb una estètica projecció gegant sobre la façana consistorial, va començar la Festa Major de Sabadell. Castellers, cursa, pedalades, salsa, versots dels Diables de Sabadell i un acte insòlit aquest any. Dissabte, una bona part dels membres de Sabadell Cultura, descontents amb el magre aperitiu amb què tradicionalment les autoritats locals obsequien l'esforç de gegants, ball de bastons, diables, esbart i sardanes, van decidir ocupar el Consistori (vegeu 3a foto) just en el moment quan hi feien el xeflis institucional, suposadament més consistent que el que tenia lloc a la plaça del davant mateix... La cosa no va anar a més però les entitats locals van evidenciar el seu descontentament per aquest fet.

Memorable també va ser la cercavila de diumenge amb les dues xarangues, la Funky a l'Olla i la Always Drinking Marching Band, on l'Olga en va ser la pubilla ;-) Mireu, si no, els dos vídeos encastats de YouTube.

Bookmark and Share

2 comentaris:

BACARDIT-AGSET ha dit...

Sent la festa major diria que esteu de resaca, peró avui a el grup de gralles i tabals de Castellolí s´ha estrenat amb un nou membre a Rellinars, l'Enric ja es membre oficial.
Neus

Família Graells i Roca ha dit...

Holaaaaaaa, Neus! Quina alegria que ens escriguis al bloc. L'Enric tabaler? Això sí que és una bona notícia, esperada, però molt bona.
Ara estem de correfoc i, com veus, amb una situació municipal "entretinguda".

Esperarem amb ànsia els vostres comentaris! Ah... i, si pots, a veure si convences els ciclistes perquè la bicicletada sigui el setembre.