25 de setembre 2008

Som 2.0



Amb aquest títol tan lacònic, a hores d'ara començo la meva presentació al IV Congrés Nacional de Biblioteques Públiques a A Corunya. El títol més concret és "Web 2.0 ¿Para qué?". Participo en la taula d'experiències 'Accessibilitat en la web', juntament amb Dídac Margaix, de la Universitat Politècnica de València, Ibon Idoiaga, de la Biblioteca Municipal de Leioa (Biscaia) i David Lee King , de la Biblioteca Pública de Topeka i el Comtat de Shawnee (Kansas. EUA). El debat està moderat per Jesús Tramullas, professor de documentació automatitzada de la Universitat de Saragossa. La trobareu, com sempre, a Slideshare; aquest cop en català, castellà i anglès.
Som 2.0
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: cop eines col·laboratives)

Somos 2.0
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: cop comunidades de práctica)

We are 2.0
View SlideShare presentation or Upload your own. (tags: jordi graells web 2.0)

Bookmark and Share

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que internet és una bona eina per treballar des de l'administració pública i ser més accesible al ciutadà, i d'aquesta manera agilitzar els tràmits que molts cops resulten ser molt llargs. Tinc moltes ganes d'apendre moltes coses.
Fins aviat.

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord amb la Marta, internet ens ajuda a ser una administració oberta al ciutadà, en qualsevol moment del dia i sense desplaçar-se pot/podrà informar-se, tramitar i consultar la situació d'un tràmit. Però, personalment em queda moltíssim per aprendre. Espero avançar una mica amb el curs.

Fins dimarts.

Unknown ha dit...

L'aparició i difusió de les tecnologies de la informacií i de la comunicació van suposar una veritable revolució en qualsevol empresa, ja sigui del món públic o privat. Per aquest motiu cal que aquestes mateixes inverteixin part dels recursos disponibles en adaptar els millors programes a les seves organitzacions, depenent de la disponibilitat econòmica i humana.