26 de gener 2009

Geoxàting: per descobrir el patrimoni industrial català

A algú se li ha acudit la bona idea de fer Geo-Xàting per descobrir el turisme industrial de Catalunya, a imatge i semblança del Geocàtxing (Geocaching.com). En paraules mateixes dels promotors de la iniciativa:

El Geo-Xating és una nova forma de fer turisme amb l'ajuda del teu GPS. Es tracta d'un joc semblant a la recerca del tresor, que et durà a diverses zones de Catalunya per descobrir joies del patrimoni industrial.

A la secció de Rutes trobaràs les fotos i les geo-coordenades dels llocs que et proposem visitar. Carrega les geo-coordenades al teu GPS i visita els punts que formen cada ruta. Són llocs de gran interès, on podràs descobrir la història de la Catalunya industrial i viure experiències inoblidables.

A més, en cada punt de la ruta hem amagat un cofre, en el qual trobaràs un petit obsequi i un segell per a la Cartilla Geo-Xating que pots descarregar a la web. Quan hagis omplert tots els punts d'una ruta amb els segells, envia la cartilla per participar en el sorteig. Podràs aconseguir regals interessants!

Gaudeix de l'aventura amb la teva família i amics: el Geo-Xating és apte per a totes les edats. Només necessites el teu GPS, la teva cartilla Geo-Xating i ganes de viure un cap de setmana diferent. Vés amb compte, perquè enganxa! L'aventura comença aquí.

Bookmark and Share