02 d’octubre 2009

Gestió del coneixement, millor bloc corporatiu de Catalunya!

El bloc Gestió del coneixement ha guanyat el Premi Blocs Catalunya 2009, en la categoria de blocs corporatius, atorgat per l'associació STIC.CAT.

El
Graellsbloc s'ha quedat a les finals, però estem contentíssims per als blocs guanyadors, a qui felicitem de tot cor! Especialment al bloc de Gestió del coneixement, amb qui ens uneixen tantes coses :-)))


Graellsbloc ens emportem de l'acte el premi més GRAN: haver conegut les experiències dels dos premis especials. No passem de llarg i adherim-nos a la fantàstica travessia de Teaming.info i Somriures de Bombai, de la mà del català-neerlandès Jil van Eyle (i la seva filla Mònica) i
Jaume Sanllorente. Percebreu la cara humana d'Internet... i el cor se us obrirà de bat a bat. Tota una sort haver copsat l'energia que ens van transmetre.

Bookmark and Share

7 comentaris:

Ferran Porta ha dit...

Què caram, tu!: enhorabona a tots nosaltres, guanyadors, finalistes i a tots els que invertim part del nostre temps per explicar històries, per fer reflexionar, opinar, donar veu... tot això en català!

Sí, per molts anys, Graellsbloc.

marc ha dit...

Doncs si, com diu el Ferran... felicitats!

Trina Milan ha dit...

Jordi,
felicitats per partida doble...I gracies per la complicitat:)
una abraçada

nur ha dit...

Enhorabona, Jordi, per ser finalista i per formar part d'un grup de gent molt pencaire que va guanyar el premi de blocs corporatius.

Com passa el temps i quantes coses ens han passat, eh, company?

ricardespelt ha dit...

M'afegeixo a la llarga cua de felicitacions. Realment, els dos premis especials eren d'una immensa humanitat. Ens seguim!

Família Graells i Roca ha dit...

@Ferran, Marc, Trina, Núria i Ricard. Sí, de fet, tenir oportunitats com aquesta, la de Vic, per coincidir, ja és un bon premi. Oi?

Rosa Lizandra ha dit...

Felicitats per aquest reconeixement a la feina que feu des del vostre bloc. És un plaer compartir amb vosaltres les vostres experiències i inquietuds. I felicitats també, Jordi, per la part que et correspon pel premi al bloc corporatiu.