08 d’octubre 2009

Millorar la salut treballant col·laborativament

Aquestes són les diapositives que presentem avui a directius de l'Hospital de la Vall d'Hebron. És un compendi, amb recursos i idees actualitzades, del que hem anat treballant darrerament. Esperem que el trobeu útil, aplicable a les vostres organitzacions i entorns. Ja ens ho explicareu :-)

Bookmark and Share

3 comentaris:

Joan Vives ha dit...

Gràcies Jordi, he trobat la presentació molt interessant. Potser per algú hi havia massa teca, però la possibilitat de descarregar les diapositives en pot assegurar la digestió.
Si la Direcció Econòmica o l'Hospital decidissin tirar endavant alguna iniciativa en aquest canvi m'agradaria que poguéssim comptar amb el teu assessorament.

Salutacions cordials

Francesca ha dit...

Com totes les teves, em sembla una magnífica presentació, que segur que servirà per difondre una mica aquest món 2.0 dins l'entorn sanitari. Mica en mica i entre tots, ho aconseguirem! ;-)

jordi graells ha dit...

@Joan Vives. Gràcies Joan. Amb aquesta presentació "hem canviat el menú". Em va semblar que, coneixent tots els plats que tenim actualment a la cuina, podíeu triar més fàcilment el que us interessa a la vostra organització. Espero haver-ho aconseguit ;-)

@Francesca. Tot i que les diapositives no ho reflecteixen directament, vaig parlar de com en són d'importants les experiències col·laboratives capdavanteres al món de la salut. I, d'entre aquestes, ocupa un lloc destacadíssim el projecte EndoBlocLleida a l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, que impulses amb tanta energia.