17 de gener 2010

GobCamp al Citilab

Ahir vam assistir al GobCampEs al Citilab de Cornellà de Llobregat. Vegem-ne en aquest enllaç l'objeciu i la llista d'assistents.

Podem seguir-ne el desenvolupament a Twitter amb la hashtag
#gobces i a diversos blocs, que n'han ressenyat les presentacions:

Destaquem la presentació d'Eugenio Moliní sobre el model de fricció, que es basa en conèixer i gestionar què no ha de canviar perquè el que s'està treballant en xarxa sigui assumible i liderable per la direcció en el seu rol jeràrquic. Com descriu Albert Sierra «la relació entre grups i jerarquia, i com els grups tenen energia però sense una mica de jerarquia no són capaços de transformar-la en acció. I la jerarquia per si sola porta a la inacció. I com, si som capaços de negociar amb la jerarquia quines coses són intocables, els no-negociables, la jerarquia accepta el canvi, controlat, i el canvi es pot produir».

Així mateix, l'streaming de so i altres fitxers de la trobada el trobarem a Civico Live, que transcriu automàticament l'àudio a text i que fa que les paraules siguin enllaçables a clips d'1 minut.


Ricard Espelt i Gemma Urgell van aprofitar la trobada per gravar l'entrevista a Alberto Ortiz de Zárate i a Jordi Graells per a la sèrie de vídeos TalkingAbout que es podrà veure properament.

Afegim la presentació d'Enric Senabre, amb el suggerent títol de l'Administració androide?:

Bookmark and Share