21 de gener 2010

Talking about... l'Administració


Talkingabout: Alberto Ortíz de Zárate i Jordi Graells from redall on Vimeo.


«L'Administració està en procés de canvi i l'administrat reclama més informació i més agilitat; apareixen nous serveis, noves necessitats. Com es gestiona aquesta canvi des de dins? I des de fora? Quins són els processos que es duen a terme? Estan els funcionaris preparats per al canvi? Les estructures actuals de l'Administració permeten una relació més fluïda amb la ciutadania? Com es motiva per al canvi? Quins són els veritables actors? Quin és el paper de la comunitat en aquest nou espai? L'Administració, com escolta, parla, respon i actua en la societat xarxa?».

Aquestes idees, agafades del bloc de la Gemma (@GemmaUrgell) van ser les qüestions que vaig tenir el plaer de compartir amb el bon amic Alberto Ortiz de Zárate (@alorza) amb ocasió de la xerrada que va tenir lloc al GobCamp el passat dissabte. Com deia en l'anterior post, ens vam sentir a gust: ho podreu comprovar si mireu el vídeo.

Tenim a l'abast la síntesi que Ricard Espelt en fa a The plate is hot i el post també de Gemma Urgell a la Viniesfera.

Bookmark and Share

1 comentari:

nur ha dit...

Un vídeo preciós: estic convençuda que si no hagués estat tan natural i sincer no us hauria sortit tan bé. Estic completament d'acord amb les vostres idees i m'agrada això que un català i un basc s'entenguin tan bé (en castellà :-P)i es facin aquestes mirades de complicitat tan xules :)

Amb la Joana també en farem un: demana'ns hora! :P